Termékek Menü

Kreatív ötletek blog

2004 júniusa óta jelentkezünk hónapról hónapra új kreatív ötletekkel, amikből mára több mint 250 darab gyűlt össze. Korábban a kicsit már retró honlapunkra tettük fel őket, később blogunkon jelentek meg. Hamarosan minden korábbi öteltünket megtaláljátok majd itt is!

Téli doboz Téli hangulatú dobozunk igazodik a kinti időjáráshoz.
Tea utca, II. rész Elérkeztünk a második részhez, ahol megpróbáltunk olyan hangulatot teremteni, hogy mindenkinek kedve legyen bejönni a mi (teás) utcánkba. 
Tea utca, I. rész Két részes ötletünk első fejezetét látjátok. Konyhánk különleges dísze lesz majd ez a kompozíció. A mostani fejezetben az alapelemek, a két, különböző méretű teafiltertartó készül. A következő részben majd teljessé tesszük az "utcát". Csináljatok már most helyet a konyhában!
Bonbonier steampunk stílusban Júniusi ötletünk az indusztriális korszak kezdetére röpít vissza minket. Fém színek, rozsdás alkatrészek. Töltsük meg finom bonbonnal!
Mini terrárium A szobanövények mindenhol a nyugalom szigetét jelentik, de elhelyezhetünk közöttük egy (két) vidám résztvevőt is. A színeket és a kiegészítő elemeket bátran variáljátok, attól csak még több mosolyt csalnak az arcokra.
Halloween hangulat Hamarosan Halloween lesz, amikor minden a tökökről, szellemekről és hátborzongató társaikról szól. Októberi alkotásunk ezt a hanulatot akarja felidézni vidáman és (este) kicsit hátborzongatóan. 
Titokzatos kelet Most egy kicsit messzebbre utazunk, egészen a távol-keletig. Olyan 3D képet terveztünk, amely nappali fényben és sötétben is megnyugtató hangulatot áraszt, egy csipetnyi titokzatossággal. Az elkészítése a szokásosnál egy kicsit hosszadalmasabb, de izgalmas új anyagokat is rejt. Bátran vágjatok bele!
Dzsungeltea Utazzunk melegebb éghajlatra! Nem azért, mert itthon nem lenne elég meleg, hanem hogy éppen ebben a melegben alkossunk egy kis dzsungelt a környezetünkben. Egy kisebb teafilter tartóra varázsoltunk trópusi hangulatot, állatokkal, növényekkel, színekkel. 
Téli mese lámpa A tél nem csak hideget és korai sötétedést hozhat, hanem lágy fényű, mesés lámpácskát is. Gyerekszobába és mesét kedvelő felnőttek szobájába is illik. Álmodozzatok nyugodtan!
Adventi gömb Hamarosan kezdetét veszi az adventi időszak. Mi most egy téli hangulatú gömbbel emlékeztetjük magunkat erre.

Keresés